Program "Priprava na porod in starševstvo 2022

Zaradi omejevalnih ukrepov za zajezitev širjenja okužb s COVID-19 izvajamo program "Priprava na porod in starševstvo" na daljavo, preko spletne aplikacije in orodja MICROSOFT TEAMS. Velja do preklica.

Celoten razpored srečanj z vsebinskim opisom najdete v zloženki "Priprava na porod in starševstvo-2022", ki ste jo prejeli ob pregledu v ginekološki ambulanti. Dostopna je tudi na spodnji povezavi:

Za udeležbo v programu Priprava na porod in starševstvo 2022 je prijava obvezna.

Prosimo, da prijavo s podatki (vaše ime in priimek, datum rojstva, številko kartice zdravstvenega zavarovanja vaš E-naslov in telefonsko številko, na kateri boste dosegljivi za morebitne kasnejše informacije), posredujete na: tel.št. 02/8705 293, vsak delovnik, razen ponedeljka, med 8.00 in 10.00 uro (kontaktna oseba: Snežana Savić, dipl.m.s., ginekološka ambulanta)  ali preko elektronske pošte na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za udeležbo v januarskem terminu bodo upoštevane prijave, posredovane do vključno 27. decembra 2021.  

Priporočamo udeležbo na vseh srečanjih. Prijavljenim nosečnicam in partnerjem bomo posredovali opomnik z navodili za uspešno vključitev na posamezno srečanje. V izogib nevšečnostim vljudno prosimo, da se prijavite v spletno aplikacijo deset minut pred začetkom posameznih predavanj (ob 15.50 uri). Kasnejša vključitev v program ne bo mogoča.

Za vse tiste, ki nimate tehničnih pogojev za on-line vključitev ali se srečanj ne morete udeležiti, omogočamo individualna svetovanja in pogovore. Prosimo, da nas predhodno pokličete.

Bodoči starši se lahko s številnimi vsebinami priprave na porod in na starševstvo seznanite tudi na spletni strani: https:/www.zdaj.net 

Veselimo se srečanj z vami.

LEPO VABLJENI!

UPOŠTEVAJMO VELJAVNE ZAŠČITNE UKREPE ZA ZAJEZITEV ŠIRJENJA OKUŽB COVID-19.